Druga spremljevalka Kaja Koštomaj, naj smrklja Zala Hrovat in prva spremljevalka Neja Krampl Mastnak. Foto: www.mediaspeed.net
Druga spremljevalka Kaja Koštomaj, naj smrklja Zala Hrovat in prva spremljevalka Neja Krampl Mastnak. Foto: www.mediaspeed.net
Ste vedeli, da je bila med finalistkami za naj smrkljo nekoč tudi pevka Špela Grošelj? Foto: www.mediaspeed.net

Prva spremljevalka je postala Neja Krampl Mastnak iz Šentjurja, druga spremljevalka pa Kaja Koštomaj iz Celja. Naj smrklja 2011 bo bralce že kmalu pozdravila z naslovnice najstniške revije za mlade Smrklja, ki prireditev tudi organizira.

Kadar je sama, pleše pred ogledalom
Zala Hrovat je komunikativna, zgovorna in družabna punca, ki bi rada postala vzgojiteljica, so jo opisali organizatorji izbora. Pravi, da fante verjetno očara s svojim karakterjem in smislom za humor. Kadar je sama, si najraje zavrti glasbo na glas, se postavi pred ogledalo in pleše.

S svojo energijo in sproščenim pristopom je očarala tako žirijo, ki ji je podelila naziv naj smrklja 2011, kot bralce in bralke, ki so jo izbrali za naj smrkljo po izboru bralcev revije Smrklja.

Med finalistkami nekoč Špela Grošelj
Za naziv naj smrklja 2011 se je letos pomerilo dvanajst finalistk - Metka Šuc, Anzhelika Danadzhy, Amadeja Kavšek, Urša Leitinger, Neja Krampl Mastnak, Neja Maruša Medved, Kaja Koštomaj, Anja Kamerički, Katja Marn, Klara Vrtačnik, Zala Hrovat in Stella Čebin.

Obiskovalci dogodka so v okviru programa spoznali dekleta, ki se jim je izmed 150 prijavljenih kandidatk uspelo prebiti v finale, ter uživali v nastopih Martine Šraj, Adama Velića, Alye, Žana Serčiča, Erika & Trkaja ter plesalcev iz plesne šole Bolero. V vlogi voditeljice se je preizkusila pevka Špela Grošelj, nekdanja finalistka izbora za naj smrklje.