Nina Osenar pravi, da je njen najljubši kotiček Slovenije gozd za domačo hišo, kjer pogosto teče in si polni baterije. Foto: MMC RTV SLO
Nina Osenar pravi, da je njen najljubši kotiček Slovenije gozd za domačo hišo, kjer pogosto teče in si polni baterije. Foto: MMC RTV SLO

Pred oddajo smo jo vprašali, kaj bi najprej priporočila za ogled prijatelju, ki bi prišel na obisk v Slovenijo. "Pristno slovensko naravo - ta je res neprekosljiva," je odgovorila simpatična temnolaska in nato priznala, da se sama sicer skoraj nikoli ne odloči za dopustovanje ali vsaj krajši turistični oddih v domovini. A dodala: "Imava pa z mojim Juretom resen načrt, da bova šla v kratkem pogledat Tolminska korita, ki so bojda prečudovita."

Nina je v slovenske medije pred leti najprej prodrla zaradi uspehov na lepotnih tekmovanjih, nato se je preizkusila še v vlogi pevke in TV-voditeljice, zdaj pa se ji je vse obrnilo na glavo: "Tako zelo sem se našla v jogi, da nimam več kariere, ampak poslanstvo. Poleti grem nadgrajevat svoje znanje na izvir, torej v indijski Mysore, da bom znala te prekrasne starodavne tehnike še toliko učinkoviteje posredovati vsem, ki se jih bodo želeli naučiti," je opisala svojo novo ljubezen.

Osenarjeva se je v oddaji Maria Galuniča postavila ob bok pevki Nataliji Verboten, voditeljici Saši Einsiedler, ultramaratonskemu kolesarju Marku Balohu, judoistu Sašu Jerebu in stand-up komiku Mikiju Bubulju, vsi skupaj pa so odgovarjali na različna vprašanja o deželici na sončni strani Alp.