V oddaji Vikend paket bodo med drugim vzeli pod drobnogled tudi umetnost tetoviranja. Foto: BoBo
V oddaji Vikend paket bodo med drugim vzeli pod drobnogled tudi umetnost tetoviranja. Foto: BoBo

Voditeljica Bernarda na teden prebere vsaj eno knjigo, zato se veseli pogovora s pisateljico kuharskih knjig Valentino Smej Novak in mladinskim pisateljem Žigo X Gombačem. Vse v znamenju svetovnega dneva knjige. Naj mimogrede omenimo, kuharske knjige naj bi dosegale najvišje naklade, se pravi prinašajo največ zaslužka.

Prah pa se še vedno ni polegel po podelitvi najprestižnejših medijskih nagrad preteklega leta. Viktorji so dobili nove lastnike, za življenjsko delo pa ga je na 21. podelitvi prejela igralka in dobitnica Borštnikovega prstana Milena Zupančič. Tudi njo je Bernarda povabila na prijeten sobotni klepet.

Svojo energijo na odru bodo z nami delili Alya in Šank Rock. Na kosilo pa je ta teden cel regiment otrok povabil ribiča Pepeta. Navdušeno so celo popoldne pripravljali presne sladice, kuhali rižoto in peli Mi gremo pa na morje.

Jože že pridno izbira in pregleduje, kaj je in še bo zaznamovalo ta teden. V boj za besedo se podajajo pevka Alya, prevajalec in stand up komik Boštjan Gorenc Pižama ter novinar revije Monitor, zgovorni Anže Tomič. »Obregnili« se bodo tudi ob Slovensko mednarodno tetovatorsko konvencijo, ki je potekala ta teden. Zanima nas, kaj menite vi? Bi si prekrili kožo z imeni svojih otrok ali pa jo porisali z mitološkimi junaki? Mogoče celo popestrili intimne predele telesa z mavričnimi barvami ali nenavadnimi napisi? So tetovaže odraz osebnih prepričan, mogoče celo frustracij, ali zgolj nekaj, kar ti je všeč in želiš vedno nositi s seboj?