Matjaž Kumelj odhaja na finalno tekmovanje za mistra universe v Dominikansko republiko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Matjaž Kumelj odhaja na finalno tekmovanje za mistra universe v Dominikansko republiko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Matjaž je preboj na domače medijsko prizorišče začel v glasbenih vodah z delovanjem v skupini All4Play. Pred približno šestimi meseci pa se je začel preizkušati še v manekenskih vodah.

Novomeščan je prvi vidnejši dosežek v novem "poklicu" dosegel pretekli teden, ko je prejel lento mistra Slovenije 2012 za mistra universe, v spletni klepetalnici pa nam je zaupal, da se nove izkušnje že zelo veseli: "Sodeč po pogovorih z nekdanji mistri Slovenije bo to nora izkušnja, in sicer me tekmovanje čaka v Dominikanski republiki. Pravijo, da po karakterju sodim naravnost tja, ha ha."

Takoj je sledilo podvprašanje našega uporabnika, kakšen pa naj bi bil ta za Dominikansko republiko primeren karakter. "Ha ha, to je tudi mene zanimalo! Menda tekmovanje temelji na zabavi, druženju, spoznavanju ... in mislim, da se zato tako pravi," je v smehu odgovoril Matjaž, ki je nato priznal tudi, da so mu najbolj pri srcu temnejša dekleta.

V spletnem klepetu je razkril marsikaj
"Poznam veliko slovenskih manekenk in iz prve roke povem, da so res super punce in ja, zelooo vroče. Velikokrat se družimo in delamo skupaj. Težko bi izpostavil, saj sem se z vsako dobro ujel ... ampak nikoli do konca, ha ha, malo šale," pa se je spretno izognil odgovoru na vprašanje, katera slovenska manekenka mu je najbolj všeč.

Več o njegovem novem načinom življenja in občutkih po prejetju lente pa lahko izveste iz spletnega klepeta.