Sestri Majerle, Sandra Feketija, Katja Koren in Ana Bezjak bodo v Azerbajdžanu spremljale Evo Boto. Foto: MMC RTVSLO
Sestri Majerle, Sandra Feketija, Katja Koren in Ana Bezjak bodo v Azerbajdžanu spremljale Evo Boto. Foto: MMC RTVSLO
Kako so Evine spremljevalne pevke preživele zadnji prosti dan?

Sobota je bila namreč edini dan, ko so si Mateja Majerle, Martina Majerle, Sandra Feketija, Katja Koren in Ana Bezjak lahko privoščile predah med napornimi pripravami na nastop na Evroviziji v Azerbajdžanu. Zdaj imajo pred sabo še zadnje vaje in pomerjanje oblek, od torka naprej pa bo njihov urnik še bolj natrpan, saj jih nato čaka še deset dni zares intenzivnih priprav - v četrtek, 24. maja, se bo Slovenija namreč potegovala za vstopnico za sobotni veliki finale na evrovizijskem odru.

"Pakirala sem, malo počivala in šla na kavo s kolegicami," je za MMC povedala Ana Bezjak. "Včeraj sem se predvsem želela naspati, zato sem spala do 11.00, potem pa me je čakal koncert z zborom Perpetuum Jazzile. Edino, kar mi zdaj hodi po glavi, je, da moram pakirati in se naspati," je priznala Sandra Feketija. "Jaz prostega dne nisem mela že pol leta, saj pripravljam neko predstavo," je potožila Mateja Majerle in dodala: "Jaz sem morala že pred dvema tednoma pripraviti kovček za Baku."

"Na srečo je meni uspelo, da sem bila prosta ves teden, ampak včeraj je bila seveda spet panika, saj sem vse spet pustila za zadnji dan - včeraj sem bila ves dan v omari ter razporejala poletne in zimske obleke, tako da sem se za Azerbajdžan začela pripravljati šele ob devetih zvečer in to je nato trajalo do dveh zjutraj," je soboto opisala Matejina sestra Martina Majerle. "Jaz sem imela koncert, zato sem bila na Koroškem. Najprej sem imela tonsko vajo, potem pa še 'špil' do pol treh zjutraj. V Ljubljano sem prišla ob 6.00, nato pa smo imeli danes zjutraj še vajo," pa je potožila vidno utrujena, a nasmejana Katja Koren.

V priloženem videoposnetku na desni strani si lahko ogledate tudi celotne izjave vseh petih deklet!

Kako so Evine spremljevalne pevke preživele zadnji prosti dan?