Erotika
(3)

Poudarki

  • Tudi bolj družabne in srečne v zakonu
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.2 od 16 glasov Ocenite to novico!
Gamehouse
7 od 10 jih je srečnih v zvezi. Foto: Gamehouse

Dodaj v

Ženske, ki igrajo spletne igre, več seksajo

64 odstotkov uporabnic je v zvezi
5. december 2011 ob 18:31
Washington - MMC RTV SLO

Ameriška spletna stran z igrami je naredila raziskavo, v kateri so ugotovili, da imajo ženske, ki redno igrajo igre na spletu, v povprečju za pet odstotkov več spolnih odnosov na leto kot druge ženske.

V raziskavi podjetja Gamehouse, v katero je bilo zajeto 2.000 odraslih oseb, so ugotovili, da je več kot polovica uporabnikov njihovih iger žensk. Med njimi jih je kar 57 odstotkov redno spolno aktivnih, za ženske, ki ne igrajo spletnih iger, pa velja, da je ta številka za pet odstotkov nižja.

Kar 64 odstotkov uporabnic spletnih iger je sicer v zvezi in sedem od desetih jih trdi, da so v zvezi oziroma zakonu srečne. Raziskava je pokazala, da so uporabnice spletnih iger tudi bolj družabne, saj naj bi se jih 41 odstotkov vsak dan sestalo z vsaj eno osebo, med tem ko jih med tistimi, ki spletnih iger ne igrajo, to počne le 31 odstotkov.

Direktor podjetja Gamehouse Matt Hulett je rezultate komentiral takole: "Če bi vsi gledali malo manj televizije in bi igrali malo več spletnih igric, bi morda tudi malo več seksali."

P. S.
Prijavi napako
Komentarji
oildome
# 05.12.2011 ob 19:48
zelo kredibilna raziskava, glede na to da jo je izvajalo podjetje spletnih iger.
Biebermaniac
# 06.12.2011 ob 01:36
Kaj pa tiste ki Bieberja poslusajo verjetno ne seksajo ? Oziroma nastane velik problem ce ga prakticirajo ^.^
Roman Vodeb
# 05.12.2011 ob 23:21
Podatek lahko celo drži, samo vzročna zveza je drugačna. Namreč: igrice pritegnejo bolj mlade ženske, kot pa starejše, in mlade ženske jasno da več seksajo kot starejše - slednje imajo preoblem že s tem, da so za svoje može/partnerje že desetletja ene in iste. Težko bi našli veliko žensk, ki pri 50ih ali 60ih letih igrajo spetne igrice. In hkrati bi težko našli pri tej isti starostni skupini take, ki toliko seksajo kot malde ženske pri 30-ih.
Kazalo