Madonna spet provocira. Foto: Youtube
Madonna spet provocira. Foto: Youtube

53-letna kraljica popa se na naslovnici ovitka drugega singla s svojega prihajajočega albuma MDNA skorajda popolnoma razgali in bi se v izzivalni drži lahko kosala s 30 let mlajšo Rihanno.
Madonnin črni čipkasti nedrček ne skriva kaj dosti, pa tudi drugi deli telesa niso kaj bolj zakriti. A pomanjkljivo opravo bi nekako lahko pričakovali od ženske, ki v svojih starejših klasikah kot Like a Virgin, Justify My Love in Erotica poje prav o seksu.

Na naslovnici ima Madonna ustnice razprte v sugestivni drži, njeni svetli kodri pa so zapeljivo razpuščeni. Vse na naslovnici je pomenljivo, vključno z naslovom. Girls Gone Wild je sicer razvpita videoserija Joea Francisa, v kateri dekleta v zgodnjih 20. pred kamero razkrijejo vse, občasno pa še prikažejo kak spolni akt.
Za Madonnin novi elektro-popsingle se zdi celo, da v besedilu pesmi referira omenjeno serijo. 53-letnica poje, da "se dekleta samo želijo zabavati" in da se "nakurijo kot pištola", in da čeprav se zaveda, da "se ne bi smela obnašati tako, ker se pridna dekleta ne vedejo nespodobno", je ona "tako ali tako poredno dekle".

Francis preti
Tudi Francisu se je zdelo, da je Madonnina pesem dosti preveč podobna njegovi slavni znamki, in je zahteval, da spremeni naslov pesmi, ki se je v izvirniku glasil povsem enako kot njegovo podjetje. Poleg tega pa ji je poslal tudi opozorilno pismo, da ne bi slučajno zapela pesmi na nedavnem Super Bowlu.
"Očitno se je njena založba skušala ogniti tožbi zaradi pesmi ... AMPAK novi naslov je, kar zadeva zakon, še vedno kršitev in smo v stiku z Madonninimi ljudmi v upanju, da zadevo rešimo," je 38-letni podjetnik povedal za TMZ.

Ob tem je še dodal, da bo sprožil pravni postopek, če Madonna in njena ekipa še dodatno ne spremenita naslova. Pesem, ki jo je pevka posnela v Londonu, je produciral zvezda elektronike Benny Benassi, napisal pa jo je Jenson Vaughan. Album izide 26. marca, svetovno turnejo pa bo Madonna začela 29. maja v Izraelu.