Paris Hilton kot plesalka in Afrojack kot didžej sta skupaj nastopila tudi v Sloveniji, lani na zabavi Red (x-mas) party. Foto: Reuters
Paris Hilton kot plesalka in Afrojack kot didžej sta skupaj nastopila tudi v Sloveniji, lani na zabavi Red (x-mas) party. Foto: Reuters

Čeprav je 24-letnik morda (za zdaj) bolj kot po svojem delu znan po tem, da je fant starlete Paris Hilton, s katero je posnel tudi eno pesem, mu je uspelo osvojiti že grammyja in vrh lestvice Billboard hits.

Poznan je tudi kot studijska desna roka Davida Guette na albumu Nothing But The Beat in avtor uspešnic: Give Me Everything, No Beef, Take Over Control, Pacha on Acid ... Poleg tega je ustvaril tudi nekaj priredb uspešnic drugih avtorjev in sodeloval z znanimi glasbeniki, kot sta Madonna (Revolver) in P. Diddyjem (I`m Comming Home).

Afrojack bo letos izdal svoj prvi samostojni album in se lotil svoje najobširnejše turneje po Severni Ameriki do zdaj, poroča spletna stran Yahoo. Ustavil se bo v Chicagu, Atlantic Cityju, Las Vegasu, Miamiju in nekaterih drugih mestih, napovedanih pa ima več kot 30 nastopov.

V intervjuju za spletno stran TheWrap so didžeja spomnili, da je Guetta pred nekaj leti dejal, da bo prav on naslednji, ki mu bo uspel prodor na ameriški trg. "Menim, da sem prišel do točke, na kateri je bil David pred leti," je komentiral Afrojack.

Spregovoril je tudi o tem, katere glasbenike in glasbo rad spremlja poleg elektronike. "Ko sem bil mlajši sem, kot vsi, tudi jaz poslušal hip-hop," je priznal in dodal, da zato že nestrpno čaka nove stvaritve Dr. Dreja, Eminema in Snoop Dogga.