Glasba
(4)
Lady Gaga
Lady Gaga ima od lani serijo koncertov v "mestu luči". Foto: EPA

Dodaj v

Če želite videti Lady Gaga, imate največ možnosti v Las Vegasu

Za dve leti se bo zasidrala v igralniški meki
9. avgust 2018 ob 10:47
Las Vegas - MMC RTV SLO, STA

Ameriška popglasbenica Lady Gaga je napovedala več kot 20 nastopov v Las Vegasu, ki jih bo izvedla med letošnjim decembrom in novembrom 2019.

Za to priložnost je pripravila dva različna nastopa, na katerih bo prepevala svoje uspešnice. Razkrila je, da bosta naslovljena Lady Gaga Jazz & Piano in Lady Gaga Enigma.

Pevka bo v svoji koncertni rezidenci v Las Vegasu predstavila dve svoji plati. Na nastopih Lady Gaga Enigma bo v ospredju njena ekstravagantna in mračna plat, na džezovskih nastopih Lady Gaga Jazz & Piano pa se bo predstavila v bolj umirjeni različici.

Prvi šov Lady Gaga bo v igralniški meki na sporedu 28. decembra. Pevka je v izjavi za javnost razkrila, da bo z Lady Gaga Enigma ponudila šov, drugačen od vseh, ki jih je ustvarila doslej. Namignila je, da bo deloval kot "slavje vsega, kar nas dela edinstvene".

Pravo nasprotje bo drugi nastop, na katerem bo prepevala minimalistične verzije svojih uspešnic ter druge izbrane popskladbe. Tega bo v nasprotju z enigmatičnim šovom izvedla le nekajkrat.

31-letna pevka je konec lanskega leta razkrila, da je podpisala dveletno pogodbo z lasvegaškim hotelom Park MGM Resort, nekdanjim hotelom Monte Carlo, ki leži na znameniti ulici The Strip. Tamkajšnja dvorana Park Theater lahko sprejme 5.300 gledalcev.

Las Vegas so za svojo koncertno rezidenco med drugim v preteklosti izbrali tudi Celine Dion, Elton John, Britney Spears in Mariah Carey.

A. P. J.
Prijavi napako
Komentarji
Kapitan Kljuka
# 10.08.2018 ob 10:03
A ta še obstaja?
igneus
# 09.08.2018 ob 12:15
2px_orbitala
Jaz bi verjetno prej šel gledat tebe v Las Vegas, kot Lady Gago v Ljubljano.
claudio21
# 09.08.2018 ob 13:08
Avtor tega prispevka A.P.J. idi si po dve kepici sladoleda, ker so možgančki zavreli haha.
2px_orbitala
# 09.08.2018 ob 11:03
Če želite videti mene, imate največje možnosti v Ljubljani.
Nove note
link
Imset: Med slovenskimi glasbeniki ne čutimo rivalstva
19
14. november 2018 ob 09:38 Zasedba Imset, ki je pred kratkim izdala glasbeni prvenec z naslovom Persona, pravi, da z njimi na slovensko glasbeno sceno, ki je že potrebna prevetritve, prihaja nova, bolj mladostna energija.
Več novic ...
Kazalo