Namig: dekle iz videospota je sicer pevčeva žena. Foto: EPA
Namig: dekle iz videospota je sicer pevčeva žena. Foto: EPA

MMC podarja dve vstopnici (dvakrat po eno vstopnico) za koncert kanadskega poppevca, ki bo 6. novembra 2014 v Areni Stožice. Vse, kar morate storiti, je, da pravilno odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi: Kdo je plavolaso dekle, ki nastopa v Michaelovem videospotu za pesem Haven't Met You Yet (poglejte spodaj)?

Nagrajenca sta bila o nagradi obveščena prek elektronske pošte.

Bublé bo v sklopu evropskega dela turneje obiskal tudi Budimpešto, Krakov, Dunaj, München, London, Belfast in nekaj drugih mest, nato pa sledi azijski del turneje.

39-letni pevec, pisec glasbe in igralec se je iz anonimnosti prebil z albumom It's Time leta 2005, dve leti pozneje pa je njegov izdelek Call Me že osvajal svetovne lestvice. Prvi singel s tega albuma, ki je še vedno ena največjih njegovih uspešnic, ima naslov Everything, veliko so se vrtele tudi skladbe Lost, It Had Better Be Tonight in Comin' Home Baby.

Leta 2009 je izdal album Crazy Love, s katerega so se najbolj "prijele" pesmi Haven't Met You Yet in Hold On. Po božičnem albumu Christmas je lani na prodajne police prišel še album To Be Loved, s katerega je najprej ponudil v poslušanje pesem It's a Beautiful Day. Prav ta album tudi predstavlja na svetovni turneji.