Primorski punkrokerji nizajo uspeh za uspehom. Foto: Dejan Nikolič
Primorski punkrokerji nizajo uspeh za uspehom. Foto: Dejan Nikolič
Elvis Jackson
Čaka jih še kar nekaj koncertov. Foto: Dejan Nikolič

Videospot za skladbo Not Here To Pray je na samem vrhu nemškega videoportala C-tube, kar je Primorcem odprlo vrata v glasbeno revijo Soundcheck, kjer so videospot razglasili za video meseca.

Soundcheck je priznana revija v strokovnih glasbenih krogih, kar je izzvalo zanimanje tudi ekipe, ki ureja spletno stran največjega prodajalca glasbil in glasbene opreme v Nemčiji, Thomann. Tako so se Jacksoni znašli tudi na njihovem portalu, kjer so natančno predstavili predvsem njihovo koncertno opremo.

"Against The Gravity je majhna mojstrovina"
Poleg številnih pozitivnih kritik albuma Against The Gravity tako v nemških kot avstrijskih glasbenih revijah so v presežkih o naših punkrockerjih pisali tudi na punkrockovskem spletnem portalu In Your Face.

"Skoraj vse pesmi na Against The Gravity so absolutne uspešnice, in če bi živeli v pravičnem glasbenem svetu, bi morali najti na zgornjih mestih trenutne lestvice desetih najboljših pesmi vsaj pet pesmi skupine Elvis Jackson. Že četrti studijski album Slovencev je majhna mojstrovina, ki dokazuje, da punk rock v letu 2009 še vedno ni propadel. Against The Gravity je simpatičen, mnogostranski, izvrstno produciran, vpliven, a tudi zelo melodičen, izjemno spremenljiv, pozitiven, živ in enostavno najboljši punkrockovski album, ki sem si ga že dolga leta želel poslušati," niso bili skromni s pohvalami na portalu.

Primorci pišejo zgodbo uspeha tudi zunaj meja Slovenije že nekaj časa. Med drugim je njihova skladba Salvation našla svoje mesto na posebni kompilaciji spletne prodajalne Rock CD, ki je kompilacijo “Sounds GreatVol. 6” podarila svojim strankam.

Fantje tudi v prihodnje ne bodo počivali. Čakajo jih koncerti v Celovcu (1. 4./Stereo club), Poreču (2. 4./Zelena Laguna), Budimpešti (30.4./Durer Kert) in maja v Gornji Radgoni (22.5./Sejmišče)