Glasba
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 6 glasov Ocenite to novico!
pink
Pink je ob izidu novega singla napovedala severnoameriško turnejo. Kmalu prihajata še nov album in dokumentarec. Foto: Reuters

Dodaj v

Energična Pink – album, dokumentarec in turneja

Novi album izide 13. oktobra
5. oktober 2017 ob 20:03
New York - MMC RTV SLO

Pevki Pink očitno ne primanjkuje idej in energije. Zvezdnica se pripravlja na izid sedmega albuma, ob katerem bo izdala tudi dokumentarec, prihodnjo pomlad pa se odpravlja še na turnejo.

Ameriška pevka Pink je izdala nov singel, ki bo vključen v njen prihajajoči sedmi studijski album Beautiful Trauma. Pesem ima naslov Whatever You Want, dostopna pa je na vseh večjih spletnih platformah za prenašanje glasbe.

Ob tem je Pink napovedala tudi novo severnoameriško turnejo, ki se bo začela 1. maja v Phoenixu, končala pa 2. junija v Los Angelesu. V sklopu turneje bo ameriška zvezdnica nastopila štiridesetkrat.

Da je 38-letna pevka v polnem pogonu, dokazuje tudi to, da bo 13. oktobra, hkrati z novim albumom, izšel tudi istoimenski dokumentarec, ki ga Pink pripravlja skupaj s podjetjem Apple.

Tudi sicer je bilo leto 2017 za Pink zelo uspešno. V spominu pevkinih oboževalcev je ostal predvsem njen nastop na glasbenem festivalu iHeartRadio, v sklopu MTV-jevih nagrad VMA pa je prejela častno nagrado Michael Jackson Video Vanguard Award za posebne dosežke v svetu glasbe.

M. Z.
Prijavi napako
Komentarji
nWo
# 15.10.2017 ob 10:50
Strašilo.
Kazalo