Foto:
Foto:

V nizozmenski prestolnici se je pred izborom v Malmöju odvil veliki promocijski koncert, na katerem je nastopilo 25 evrovizijskih izvajalce, poleg Hannah še predstavniki Estonije, Izraela, Moldavije, Srbije, Italije, Romunije, San Marina, Gruzije, Rusije, Grčije, Hrvaške, Bolgarije, Irske, Avstrije, Ukrajine, Francije, Švice, Belorusije, Makedonije, Belgije, Malte, Litve, Finske in Albanije. Med vsemi izvajalci, ki so potrdili svojo udeležbo, je manjkal le latvijski predstavniki PeR.

Predstavitve pesmi si lahko ogledate s pomočjo MMC-jevega interaktivnega evrovizijskega zemljevida, ki ga najdete na podstrani Evrovizija 2013.

Tradicionalni predevrovizijski koncert, za katerega so bile tokrat razprodane vse vstopnice, velja za medijsko najbolj odmeven predevrovizijski dogodek in veliko promocijsko generalko pred samim evrovizijskim spektaklom, ki bo potekal maja. Hannah se bo evrovizijskim oboževalcem predstavila že v prvem predizboru 14. maja pod zaporedno številko tri.

Utrinke z nastopa slovenske predstavnice na Evroviziji 2013 si lahko ogledate v spodnji galeriji, priložen pa je tudi posnetek nastopa.