Naber je za svojo pesem posnel videospot. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Naber je za svojo pesem posnel videospot. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Jernej Kozan
V videospotu bo poleg Nabra nastopil tudi nadarjeni plesalec Jernej Kozan. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Promocijska turneja me zdaj vodi na vse konce Evrope. Dal bom vse od sebe, da čim bolj spromoviram slovensko evrovizijsko pesem. Dejstvo je, da bo na teh dogodkih veliko novinarjev in oboževalcev Evrovizije, tako da se moram potruditi in na njih narediti čim boljši vtis," je povedal Naber.

Najprej bo v nedeljo nastopil na prireditvi London Eurovision Party. Dan po nastopu v britanski prestolnici potuje v Izrael, kjer bo poleg preostalih promocijskih aktivnosti v sredo nastopil na Israel Calling. Zadnji nastop v sklopu prvega dela promocijske turneje pa bo nastop na dogodku Eurovision In Concert naslednjo soboto v Amsterdamu.

"Lepo se je vrniti v ta evrovizijski mehurček. Ne celo, da sem bil že na Evroviziji, ampak bil sem na Evroviziji v Kijevu. V bistvu imam lepe spomine na to in bom poskusil svoje izkušnje čim bolj izkoristiti," je še dodal Naber, ki se bo pred odhodom v tujino nocoj ustavil še v ljubljanskem Orto Baru.

Zap. št.Prvi predizbor, 9. majDrugi predizbor, 11. maj
1.ŠvedskaSrbija
2.GruzijaAvstrija
3.AvstralijaRusija
4.AlbanijaMakedonija
5.BelgijaMalta
6.Črna goraRomunija
7.FinskaNizozemska
8.AzerbajdžanMadžarska
9.PortugalskaDanska
10.GrčijaIrska
11.PoljskaSan Marino
12.MoldavijaHrvaška
13.IslandijaNorveška
14.ČeškaŠvica
15.CiperBelorusija
16.ArmenijaBolgarija
17. SlovenijaLitva
18.LatvijaEstonija
19. Izrael

Spodaj si lahko pogledate nekaj utrinkov s snemanja novega videospota za pesem On My Way, ki je doživela novo preobleko. Premiera videospota bo 2. aprila ob 20. uri.