Če bi koncert želeli izpeljati brez izgube, bi morali cene vstopnic precej povišati. Foto: Reuters
Če bi koncert želeli izpeljati brez izgube, bi morali cene vstopnic precej povišati. Foto: Reuters

Čeprav so se vstopnice za glasbeni spektakel že začele prodajati, spletni portal muzika.hr poroča, da so organizatorji novico potrdili in da koncerta ne bo.

Vsi, ki so vstopnice že kupili, lahko do 19. marca zahtevajo vračilo denarja. Glede tega naj se oglasijo na prodajnih mestih, kjer so vstopnice kupili, piše na hrvaških spletnih straneh. Tistim, ki so vstopnice naročili po spletu, pa bodo denar nakazali nazaj na njihove račune.

Vladimir Ivanković, predsednik Adria Zabave, je za javnost razložil, zakaj koncerta ne bo: "Logistično je koncert nemogoče organizirati na zadovoljiv način, ki ne bi vsem prinesel le izgube."

Na turneji od konca maja do oktobra
V okviru turneje, ki se bo začela 29. maja v Tel Avivu, bo 53-letna zvezdnica nastopila tudi v Abu Dabiju, Carigradu, Milanu, Firencah, Barceloni, Berlinu, Köbenhavnu, Amsterdamu, Bruslju, Parizu, Londonu, na Dunaju, v Moskvi, Oslu, Zürichu in še v nekaterih drugih evropskih (vele)mestih. Med koncem avgusta in oktobrom bo koncertirala po Severni Ameriki in nato turnejo končala v Atlanti.

Nam najbliže bo koncert na Dunaju
V avstrijski prestolnici na stadionu Ernst Happel bo Madonna nastopila 29. julija. Vstopnice za koncert je mogoče kupiti za najmanj 51 evrov, za najdražje pa bo treba odšteti 236,50 evra - odvisno pač od tega, kako blizu odra si bo obiskovalec želel biti. Na voljo pa so tudi posebni paketi (npr. VIP-paket).

Iz Ljubljane, Celja in Maribora bo organiziran prevoz na koncert, ki stane od 125 do 194 evrov, odvisno od cene vstopnic.