Na obisk bo prišla tudi Nina Pušlar. Foto: Rok Tržan
Na obisk bo prišla tudi Nina Pušlar. Foto: Rok Tržan

V Izoli bodo lahko obiskovalci tri julijske sobote, in sicer med 11. in 25. julijem, od jutra do večera uživali v morju, soncu in dobri glasbi ter koristnih nasvetih. Na obisk pa bodo prišli tudi številni zanimivi gostje.

Radijski prenos se bo začel ob 9. uri z oddajo Dopoldan in pol, ki bo prvo soboto v znamenju varnosti in preventive v poletnih mesecih, ko zaradi dobrega počutja in sproščenosti včasih postanemo neprevidni. Sredi julija bo v ospredju mesto Izola, zadnjo soboto pa bodo radijci posvetili zgodovinskemu razvoju mesta, turizmu in ribištvu ter uspešnim Izolčanom.

Popoldanski program bo v znamenju glasbene oddaje Sveže modra selekcija, gre za glasbeno oddajo, ki predvaja aktualne hite in s pomočjo glasov poslušalcev oblikuje glasbeno lestvico 20 skladb. Vsako soboto pa sta poslušalcem predstavljeni dve novi skladbi, ki se potegujeta za njihove glasove in s tem uvrstitev na lestvico.

Zabava na plaži se bo končala s plažno različico oddaje RadioLive!. Dogajanje bo 11. julija odprla priljubljena pevka Nina Pušlar, 18. julija bo obiskovalce izolske plaže zabaval glasbenik Žiga Rustja, skupina Same babe pa bo 25. julija končala poletno razgibano dogajanje na plaži Svetilnik.