Veliko poslušalcev imajo tudi med Slovenci. Foto: Organizator
Veliko poslušalcev imajo tudi med Slovenci. Foto: Organizator

Do danes so izdali 14 albumov, prejeli veliko nagrad in priznanj, prepotovali tisoče kilometrov in ustvarili mnogo koncertov in lepih spominov. Na začetku so pesmi skladali sami, danes pa člani Klape Intrade sodelujejo z avtorji, kot so Ivica Badurina, Ante Sikirić, Vinko Barčota, Duško Rapotec - Ute, Pero Kozomara in drugi. So dobitniki diskografske nagrade Porin, Grand-prixa Split 2012 za pesem Zašto uvik piva"' ter drugih nagrad in priznanj.

Nagradna igra je končana. Nagrajenca, ki sta dobila vsak eno vstopnico, sta bila o tem obveščena po elektronski pošti. Hvala vsem za sodelovanje.

Tomislav Bralić in Klapa Intrade so na glasbenem prizorišču že od leta 1985. V zadnjih nekaj letih so se uvrstili med najpriljubljenejše hrvaške glasbenike, ki redno nastopajo na koncertih in stadionih, več nastopov pa so imeli tudi po Evropi, ZDA, Kanadi in Avstraliji.

Na ljubljanskem koncertu, ki bo v Hali Tivoli v petek, 29. januarja, ob 20. uri, se bosta Tomislavu Braliću in Klapi Intrade pridružila tudi dva gosta, in sicer Goran Karan in Petar Grašo.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.