Neisha v živo na odru Gospodarskega razstavišča. Foto: MMC/Televizija Slovenija
Neisha v živo na odru Gospodarskega razstavišča. Foto: MMC/Televizija Slovenija

Slovenska glasbenica se je na velikem koncertu predstavila s popolnoma svežim repertoarjem, ki ga ponuja njena sveža plošča Vrhovi. Ni pa manjkalo niti starih uspešnic, tako v izvedbi njenega spremljevalnega benda kot tudi v glasnejši, temperamentni izvedbi njenih gostov Big banda RTV Slovenija.

Neisha tako poskrbela za pisan večer za glasbene sladokusce, ki je ponujal vse od nežnih akustičnih balad in kitarskih solaž do pompoznega zvoka big banda.

"V veliko čast mi je nastopiti na tem odru in tudi odpreti festival. Na mojem koncertu boste lahko slišali povsem nove pesmi iz sveže plošče Vrhovi kot tudi stare uspešnice. Posebna poslastica bodo pesmi iz plošče Radiofonika, za katero smo združili moči z Big Bandom RTV Slovenija. Mislim, da bo to enkraten večer, ki se ga že zelo veselim," je priznana glasbenica dejala pred večernim dogodkom.

Koncert, sestavljen iz Neishinega izbora pesmi, je plod dolgoletnega ustvarjanja in tudi novega vala avtorske svežine. Dogodek se je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začel ob 21.00, vsi, ki niste dobili vstopnic, pa ste si ga lahko ogledali na TV Slovenija 2 in prek RTV 4D.

DSZG lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih:
- Facebook
- Twitter,
- in Instagram.

Prihajata še Popevka in Poprock
Neishin koncert je, kot rečeno, odprl vrata festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe (DSZG), ki se bodo 15. aprila nadaljevali s tekmovalnim festivalom Popevka, 21. aprila pa bo sledil še festival Poprock.

Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Vrhovi, koncert Neishe z gosti
Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Vrhovi, koncert Neishe z gosti