Psy je priznal, da je pri ustvarjanju druge pesmi močno občutil pritisk slave. Foto: Reuters
Psy je priznal, da je pri ustvarjanju druge pesmi močno občutil pritisk slave. Foto: Reuters

Ali bo šlo za muho enodnevnico ali pa bo Korejcu po megauspešnici Gangnam Style uspelo napisati novo poglavje v svoji mednarodni karieri, bomo še videli, saj je raper glede vseh podrobnosti o novi skladbi zelo skrivnosten.

Na konferenci v Seulu je dejal le, da bo svojim korejskim oboževalcem novo pesem predstavil 12. aprila, dan kasneje pa jo bo premierno predstavil še v živo na koncertu.

Koraki korejskega ljudskega plesa?
"Nova pesem je izjemno zabavna, lahko pa vam zaupam le to, da nosi naslov Gentleman. Plesnih korakov vam še ne morem razkriti, a ta ples poznajo vsi Korejci, druge države pa se ga bodo naučile z menoj," je dejal in s tem namignil na kakšen korejski ljudski ples. Obiskovalce koncerta, na katerem bo predstavil pesem Gentleman, pa je zaprosil, naj pridejo na prizorišče v športnih belih oblačilih.

Psyjev "konjski ples", ki ga je prikazal v videospotu za skladbo Gangnam Style, je postal ena najbolj omenjanih stvari lanskega leta, 35-letniku pa je prinesel svetovno slavo ter ga vpisal v zgodovino YouTuba, saj gre za najbolj gledani posnetek vseh časov.

Ker je skladba Gentleman še skrivnost, pa si še enkrat oglejte nepozabni Gangnam Style.