Susan Boyle bo pomagala izbrancu pri uresničevanju sanj. Foto: Harper's Bazaar
Susan Boyle bo pomagala izbrancu pri uresničevanju sanj. Foto: Harper's Bazaar

Škotinja, ki ji je nastop na oddaji Britain's Got Talent povsem spremenil življenje, ponuja edinstveno priložnost vsem, ki radi pojejo. Susan namreč išče nekoga, ki bo skupaj z njo zapel pesem z novega albuma Dar.

Prijavi se lahko kdor koli
Pevka z iskanjem pevca med navadnimi ljudmi želi pomagati srečnemu izbrancu pri uresničevanju njegovih sanj. Susan bo med vsemi prispelimi posnetki - udeleženci morajo na Susanino spletno stran ali spletni portal Youtube naložiti posnetek božične pesmi Sveta noč (Silent Night) - zmagovalca izbrala sama. Vsi, ki to želite, lahko posnetke naložite do 23. julija, tri dni pozneje pa bo Susan povedala ime srečneža.

Susanina pot do zvezd
Susan je na oddaji britanskih talentov sprva porogljivemu občinstvu zaradi preprostega videza zaprla usta z angelsko odpeto I Dreamed a Dream iz muzikala Les Misérables. Njen nastop si je v enem tednu na YouTubu gledalo več kot 350 milijonov ljudi. Pozneje (finale šova je bil 30. maja lani) drugouvrščena na šovu je konec novembra izdala glasbeni prvenec I Dreamed a Dream, ki velja za najbolje prodajani debitantski album vseh časov. Prodali so ga več kot devet milijonov izvodov.