Jonas Žnidaršič je dogajanje v 9. oddaji sproti komentiral na Twitterju. Foto: Foto: Žiga Culiberg
Jonas Žnidaršič je dogajanje v 9. oddaji sproti komentiral na Twitterju. Foto: Foto: Žiga Culiberg

Sodniki so po prvem delu odločili, da v boju za evrovizijsko vozovnico ostajajo dvojčici Prusnik, Eva Boto, Manuela Brečko in Nika Zorjan, Flora Ema Lotrič in Brina Vidic pa sta morali na oder še enkrat. Tokrat sta odpeli pesmi, s katerima sta se predstavili v drugi oddaji, gledalke in gledalci pa so na koncu odločili, da se mora posloviti Brina, Flora Ema pa ostaja na evrovizijski poti.

Uporabniki spletnega družabnega omrežja Twitter so tokratno dogajanje lahko v živo "spremljali" tudi na omenjenem omrežju, saj je eden izmed sodnikov, Jonas Žnidaršič, sicer strasten tviteraš, med oddajo objavljal fotografije, ki jih je "opremil" s kratkimi, a povednimi komentarji.

Tudi vi lahko spremljate in komentirate Misijo Evrovizijo na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

Tako je med drugim zapisal: "Pripravlja se Flora. Zlo tesne hlače ma." "Boto. Zdi se nekoliko nervozna." "Brina. Kt panter pred skokom." "Sestri. Akcija." "Manuela. Ostro gleda." Svoje tvite in nekaj odzivov nanje je nato prebral tudi v oddaji. Tvitanje v živo pa je enemu najdejavnejših slovenskih tviterašev prineslo tudi cel kup novih sledilcev, kar Jonas komentira: "Hm, včeraj nisem na tv niti omenil svojega nicka, pa sem vseeno fasal 300 novih sledilcev. Se je vam tudi kaj poznalo?"

Flora Ema Lotrič - Don't stop the music

Eva Boto - Hush hush

Brina Vidic - Hung up

Eva in Nika Prusnik - Tik tok

Nika Zorjan - Bad romance

Manuela Brečko - One love