Pink bo album izdala septembra. Foto: EPA
Pink bo album izdala septembra. Foto: EPA

Medtem ko je skrbela za malo Willow, ki je na svet prijokala junija leta 2011, si je vseeno vzela nekaj časa za glasbo in posnela pesem Blow Me (One Last Kiss). Izid pesmi je bil sicer predviden za 9. julij, vendar se je demoposnetek že znašel na medmrežju. Prisluhnete mu lahko spodaj.

S to pesmijo, ki jo je ustvaril producent in glasbenik Greg Kurstin, Pink napoveduje svoj novi studijski album, ki bo nosil ime The Truth About Love (Resnica o ljubezni), izšel pa bo 18. septembra.

To bo pevkin prvi album po štirih letih premora, nazadnje je leta 2008 izdala album Funhous. Svoje delo je za nekaj časa ob strani pustila zaradi družine. Z možem Careyjem Hartom, s katerim je poročena od leta 2006, sta namreč pred dobrim letom dobila prvega otroka, hčerko Willow Sage.

Pevka prek Twitterja s svojimi oboževalci redno deli fotografije malčice. Pred časom je objavila tudi fotografijo, na kateri Willow igra klavir in dopisala: "Willow aka Baby Beethoven." Nekaj fotografij si lahko ogledate v galeriji.