Denis & Denis so se vtisnili v spomine številnih z uspešnicami, kot so Program tvog kompjutera, Ja sam lažljiva, Soba 23 ... Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Denis & Denis so se vtisnili v spomine številnih z uspešnicami, kot so Program tvog kompjutera, Ja sam lažljiva, Soba 23 ... Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Osemdeseta so se z njimi že vrnila, in sicer leta 2013, ko sta s klaviaturistom Davorjem Toljo obiskala Kino Šiška z razširjeno zasedbo. Konec leta 2012, ko so se člani zasedbe Denis & Denis znova zbrali v svojem najosnovnejšem jedru, da proslavijo 30 let od njihovega prvega uradnega nastopa leta 1982, so namreč nastop zasnovali kot brisanje meja med novim poglavjem v zgodovini zasedbe, ki jo je Tolja peljal skupaj s pevko Ruby Kolić, in starim, kjer sta svoj pečat pustila Perazićeva in Edi Kraljić.

Nagradno vprašanje se glasi:
Katerega leta sta Perazićeva in Tolja prvič nastopila skupaj?
Pravilni odgovor je 1982.
Srečni nagrajenki sta postali:

- Andreja Murn in
- Vesna Šubelj.


Prevzem vstopnice bo na dan koncerta, 18. junija, na blagajni v Kinu Šiška z osebnim dokumentom.

Denis & Denis so bili v nekdanji Jugoslaviji ena najbolj popularnih zasedb, ki je pogosto krasila naslovnice glasbenih revij in časopisov, njihove uspešnice, kot so ‘Program tvog kompjutera‘, ‘Ja sam lažljiva’, ‘Soba 23′ in ‘Voli me još ovu noč’, pa so redno odmevale po radijskih valovih in dokazale, da lahko tudi Jugoslavija sledi aktualnim glasbenim smernicam in produkciji.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v povezavi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.