Oboževalce je njuno sodelovanje navdušilo. Foto: EPA
Oboževalce je njuno sodelovanje navdušilo. Foto: EPA

Skladbo sta poimenovala I Don't Wanna Live Forever, v videospotu pa sta oboževalce presenetila s precejšnjo količino vročih prizorov, ki jih pri njiju sicer niso vajeni.

V videu se mlad par spoprijema s koncem razmerja, celotno dogajanje pa poteka v hotelu - Zayn razbija krožnike ter prevrne mizo in luč, Taylor pa razbije ogledalo in z belih vrtnic trga cvetove.

Glasbenika sta se prelevila v vlogo nekakšne omiljene verzije Christiana Greya (Jamie Dornan) in Anastasie Steele (Dakota Johnson). Posnela sta tudi prizor v dvigalu, ki predstavlja precej pomemben element celotne filmske sage, Taylor je oblečena v zapeljiva oblačila, ves čas pa je prisoten tudi pridih rdeče barve.

Oboževalci so navdušeni in pravijo, da je 27-letna glasbenica v videospotu zelo zapeljiva ter da je nekdanjemu članu fantovske skupine One Direction uspelo posneti najbolj seksi video do zdaj.

Za glasbeno podlago nadaljevanja erotične drame bodo poleg njiju med drugim poskrbeli še Nicki Minaj, Sia, John Legend, Nick Jonas in Halsey.

"Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti."
Na koncu prvega dela sage so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za Anastasio, kar je tudi privedlo do konca njunega razmerja.

Takrat je milijonar ugotovil, da se ljubezni ne da zajeziti s sklenitvijo pogodbe, zato je v Petdeset odtenkov teme pripravljen privoliti v njene pogoje, ki pa so precej drugačni od tistega, kar si je sprva želel.

Protagonista tako v drugem delu začneta graditi zaupanje in stabilen odnos, a mesto v njunem življenju vseeno najdejo tudi skrivnosti iz Christianove preteklosti, ki želijo uničiti vsakršne upe za njuno skupno prihodnost.