J Lo. je prepričana, da bi bil muzikal o njenem življenju uspešnica. Foto: Reuters
J Lo. je prepričana, da bi bil muzikal o njenem življenju uspešnica. Foto: Reuters

J. Lo. je prepričana, da si njena življenjska zgodba zasluži uprizoritev na Broadwayu, zato je napovedala, da se bo lotila muzikala. Nastopanje v Las Vegasu, kjer je na svoje koncerte privabila rekordno število oboževalcev, jo je še bolj utrdilo v prepričanju, da bi bila uprizoritev na Broadwayu prava poslastica. Lopezova prav tako ne dvomi, da bi muzikal v broadwajsko blagajno prinesel več milijonov dolarjev.

Po poročanju portala Inquisitr si je pevka že zamislila, kdo vse bo v muzikalu nastopil, izbrala pa je tudi odra vredne izseke iz svojega življenja.

Muzikal naj bi ob spremljavi njenih največjih uspešnic tako prikazal njeno pot iz Bronxa do družbe najuspešnejših ljudi v svetu zabave. Seveda bo muzikal obarvan z vzponi, padci in vsemi odrekanji, ki so J. Lo. pripeljali do svetovne slave.

Rada bi sodelovala z Mirando
J. Lo. bi pri nastanku muzikala rada sodelovala z Lin-Manuelom Mirando, ki je ustvaril in tudi nastopal v izjemno uspešnih muzikalih, kot sta Hamilton in In the Heights.

"Naredil bo čudovit muzikal, boljšega, kot je bil Hamilton," se je Lopezova pošalila v oddaji E! News. A muzikal Hamilton, ki predstavlja življenjsko zgodbo enega izmed ustanoviteljev ZDA, bo težko preseči, saj je Miranda muzikal, ki mu je prinesel kar 11 tonyjev, ustvarjal sedem let.