Theroux in Anistonova sta se zaročila pred tremi leti. Foto: Reuters
Theroux in Anistonova sta se zaročila pred tremi leti. Foto: Reuters

Par si je izmenjal zaobljube pred več kot 70 svati, med katerimi so bili njuni prijatelji in družinski člani. "Gostje so mislili, da so prišli na Justinovo rojstnodnevno zabavo," je dejal vir za revijo People. Med svati so bili tudi Anistonova soigralka v seriji Prijatelji Lisa Kudrow, pevka Sia, radijski voditelj Howard Stern ter televizijski voditeljici Chelsea Handler in Ellen DeGeneres.

Slovesnost je tako potekala kar v njunem domu v Bel Airu. Na dvorišču njunega doma sta za slavje zgradila leseno ploščad, kamor sta postavila mize za svate, dvignjen oder za nastopajoče in bar na drugi strani. "Jen in Justin sta želela presenetiti goste in uspelo jima je," je še dodal vir. Predstavnika za stike z javnostjo Anistonove in Therouxa novice še nista komentirala.

46-letna igralka in njen dve leti mlajši spremljevalec sta se začela sestajati pred štirimi leti, le sedem mesecev zatem sta se preselila v skupini dom. Ameriška igralka se je večkrat v šali napovedovala poroko. "Če se ne bova poročila do konca leta, bo konec," je izjavila pred tremi leti. Le nekaj mesecev zatem se je par zaročil.
To je drugi zakon za Anistonovo, ki je bila deset let poročena z igralcem Bradom Pittom.