Avril in Chad sta dahnila usodni
Avril in Chad sta dahnila usodni "da". Foto: Reuters

Datum poroke sta dolgo skrivala. Vmes pa je Avril povedala, da ima v načrtu spektakularen dogodek, o katerem njen izbranec sploh še ne ve vsega. Na koncu je poroka minila brez spektakla, je poročala spletna stran Cinema Blend. Novico je potrdil njen predstavnik za javnost Mike Heller, ki je tvitnil, da je "zelo srečen, da je lahko del tega posebnega praznovanja".

Toda po poročanju revije People se poroka še ni zgodila. Vsaj tako trdi njihov vir.

US Magazin je celo poročal, da je njeno poročno obleko izdelala oblikovalka Johanna Johnson. Njena priča pa je bil njen najboljši prijatelj.

Chad je Avril zaprosil avgusta lani po šestih mesecih zveze. Novica je sprožila številne presenečene odzive, a 28-letna kanadska pevka in deset let starejši 'frontman' Nickelbackov se nanje nista ozirala. Avril je namreč pred časom za E! News dejala, da tradicionalen in uraden obred zanjo ne pride v poštev.

Za vedno?
Ameriški mediji pa zdaj že ugibajo, koliko časa bo zakon zdržal. Ob tem izpostavljajo kratek čas, ko sta se sestajala, preden sta se zaročila. V oči pa bode tudi podatek, da naj bi ji Chad kupil zaročni prstan v vrednosti 350.000 ameriških dolarjev. Ona pa naj bi se prvič pogovarjala s Chadovimi starši prek telefona šele, ko je pristala, da se bo poročila z njim.