Razlika v letih - Bernie jih šteje 81, Fabiana pa 35 -, kot pravi Bernie, jima ne predstavlja težav, saj se odlično razumeta:
Razlika v letih - Bernie jih šteje 81, Fabiana pa 35 -, kot pravi Bernie, jima ne predstavlja težav, saj se odlično razumeta: "Skupaj sva dve leti, tisto, kar ta čas dela poseben, pa je Fabianin smisel za humor, saj ga mora oseba, ki živi z mano, vsekakor imeti. Mislim pa, da sem dober in da je ona prava srečnica, ker me ima." Foto: Reuters
Petra (levo) in Tamara (desno) Ecclestone
Petri in Tamari očetova nova izbranka ni ravno všeč. Foto: EPA

Britanski mogotec in njegova 46 let mlajša žena Fabiana Flosi, ki sta aprila objavila veselo novico o svoji zaroki, nista odlašala s poroko, kot sta napovedala že ob zaroki: "Uradno sva se zaročila, zaročena pa ne bova dolgo. Srečna sva in za naju ne obstaja vprašanje, ali se bova poročila, temveč je vprašanje le, kdaj in kje se bova poročila," je aprila dejal Bernie.

Ta veseli dan v življenju Bernieja in Fabiane, ki ga je novopečenima zakoncema uspelo skriti pred radovednimi očmi javnosti, je po poročanju britanskega Daily Maila potekal že pred dvema tednoma.

Večno zvestobo sta si mladoporočenca obljubila na počitnicah v ekskluzivnem smučarskem letovišču v švicarskem mestu Gstaad, kjer stoji Berniejev prestižen počitniški dom, vreden 23 milijonov britanskih funtov, ki ga obkrožajo prav tako luksuzne vile slavnih, kot so Roger Moore, Tina Turner, Valentino, Roman Polanski ...

Čeprav je Bernie po koncu 23 let trajajočega zakona s Slavico dejal, da se nikoli več ne bo poročil, je brazilski odvetnici, ki jo je stari lisjak spoznal leta 2009 na brazilskem tekmovanju za veliko nagrado, kjer je Fabiana skrbela za trženje, uspelo britanskega mogotca odpeljati do poročnega oltarja.

Petra in Tamara se nista prikazali na poroki
Medtem ko sta zakonca Ecclestone uživala na svoji skrivni poroki, sta Berniejevi hčerki Petra in Tamara skupaj s svojo materjo Slavico počitnikovali v Los Angelesu.

Naslednici velikega imperija sta tako držali obljubo in se nista udeležili očetove poroke, saj sta pred časom razkrili, da sta užaljeni, ker sta za očetovo zaroko izvedeli iz časopisja. Za neudeležbo na očetovi poroki sta se odločili tudi zaradi mame Slavice, ki je ne želita prizadeti. "Zame obstaja samo ena gospa Ecclestone. Težko je videti očeta z drugo žensko," je razložila Tamara in dodala: "Oče ve, da sva s sestro predani mami, mi smo trije mušketirji."

Tamaro naj bi dodatno razjezila očetova odločitev, da se poroči prav v Gstaadu, kjer so leta preživljali božič, poleg tega pa se je prav tam želela manekenka poročiti s svojim fantom Omarjem, s katerim se je pred kratkim razšla.