Iz sveta znanih
(3)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.6 od 16 glasov Ocenite to novico!
false
Diazova od leta 2015 ni zaigrala v prav nobeni vlogi - ne filmski ne televizijski. Foto: Reuters

Dodaj v

Cameron Diaz o svojem mlajšem možu: Tako sva si različna

Diazova še naprej srečno poročena
16. junij 2017 ob 20:55
Los Angeles - MMC RTV SLO

Ko sta pred tremi leti naznanila, da sta par, so številni verjeli, da se zveza ne bo dolgo obdržala, toda igralka Cameron Diaz priznava, da je Benji Madden njen popoln partner.

Diazova je na poroko čakala vse do svojega 41. leta. "Težava je bila v tem, da prej nisem spoznala moškega, ki bi ga lahko imela za prihodnjega moža. Imela sem fante. Toda res je velika razlika med fantom in možem, veste. Zdaj imam moža, ki je moj življenjski partner," je pojasnila 44-letna igralka v pogovoru za ET.

Priznala je, da sta si zelo različna. "Toda deliva iste vrednote. Oba sva dovolj čudaška drug za drugega ... Nekako mi je moj mož pokazal, kako je, če nisi v enakopravnem odnosu," je še dejala o svojem sedem let mlajšem možu Diazova.

Par se je leta 2015 po sedmih mesecih prijateljevanja zaročil. Preden je Diazova našla pravo srečo, so se na seznamu spremljevalcev dolgonoge svetlolaske znašli tudi kolegi iz sveta šovbiznisa Justin Timberlake, Matt Dillon, Jared Leto in bejzbolski zvezdnik Alex Rodriguez.

Igralka, ki smo jo lahko spremljali v filmih, kot so Maska, Maščevanje v visokih petkah in Nori na Mary, se je v zadnjih letih malce umaknila iz Hollywooda. "Nisem več vedela, kdo sem. In s tem vprašanjem se je težko soočiti. Zato sem se morala znova najti," je o razlogih za odmor spregovorila igralka.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
DrMrrr
# 17.06.2017 ob 10:08
Ko se ločuješ, temu potem rečeš nepremostljive razlike. ;)
stewie
# 17.06.2017 ob 12:56
Tako sta si različna kot Alfi Nipič in Neca Falk
Snežinkica
# 16.06.2017 ob 22:14
Priznala je, da sta si zelo različna. "Toda deliva iste vrednote. Oba sva dovolj čudaška drug za drugega ... Nekako mi je moj mož pokazal, kako je, če nisi v enakopravnem odnosu," je še dejala o svojem sedem let mlajšem možu Diazova.

Če delita iste vrednote potem si že nista tako različna, sicer smo si pa vsi različni, isti bi bili lahko le naši kloni.

Mož ji je pokazal kako je če nisi v enakopravnem odnosu?? kaj točno naj bi to pomenilo? Da je sedaj v neenakopravnem odnosu, ali da je šele sedaj izvedela, da je bila v preteklosti v neenakopravnih odnosih? Verjetno sledenje, ker je bila prej znana po tem, da je izbirala luzerje.

Preden je Diazova našla pravo srečo, so se na seznamu spremljevalcev dolgonoge svetlolaske

Brez seksističnih opisov pa seveda ne gre.
Kazalo