Puyol in Lorenzova sta se sestajala slabo leto, preden sta naznanila, da pričakujeta prvega otroka. Foto: EPA
Puyol in Lorenzova sta se sestajala slabo leto, preden sta naznanila, da pričakujeta prvega otroka. Foto: EPA
Carles Puyol
Branilec, ki se v zadnjem času spoprijema s številnimi poškodbami, se je sicer pridružil na današnjem klubskem treningu. Foto: EPA

Veselo novico je Puyol sporočil na družabnih omrežjih. Par je že pred rojstvom otroka delil z javnostjo novico, da pričakujeta deklico. Španski mediji so ju prvič skupaj ujeli januarja lani, ko sta se sprehajala po ulicah Barcelone. Puyol se je pred njo sestajal z manekenko Maleno Costo in starleto Giselle Lacouture. Po dveh propadlih razmerjih je branilec Barcelone užival v samskem stanu, nato pa je srečal 36-letno supermanekenko Vanesso Lorenzo.

Par se je sestajal kar nekaj mesecev, preden sta svojo zvezo oznanila v javnosti. Po manj kot letu dni sestajanja pa je Puyol na družabnih omrežjih naznanil, da pričakujeta svojega prvega otroka. Novica je prišla le nekaj tednov po tem, ko se je Lorenzova v enem izmed intervjujev razgovorila, da bi rada postala kmalu mama.

"On je človek, s katerim želim deliti preostanek svojega življenja," je dejala Lorenzova novembra lani za revijo Yo Dona. "Je neverjeten moški," je še dodala in poudarila že takrat, da ve, kako odličen oče bo nekega Puyol.

Lorenzova je v modne vode zakorakala pri desetih letih. Sedme let pozneje je zapustila Španijo in začela služiti svoj kruh v Parizu. Le dan po prihodu v Francijo jo je agencija poslala v London, kjer je posnela kampanjo za znamko Pepe Jeans. S tem se je začela tudi njena mednarodna kariera. Tri leta je živela v Parizu, toda ves čas se je vračala v Španijo, k družini v Barcelono.