Bo Hollywood kmalu bogatejši za nov igralski zakon? Foto: Reuters
Bo Hollywood kmalu bogatejši za nov igralski zakon? Foto: Reuters
Svoje ljubezni nič več ne skrivata niti na rdečih preprogah. Foto: Reuters
Charlize Theron in Sean Penn
Pred desetimi leti sta oba prejela oskarja za glavno vlogo - Charlize za film Pošast, Sean pa za Skrivnostno reko. Foto: EPA

"Želita se poročiti zelo kmalu," je za ameriški Us Weekly izjavil vir blizu slavnemu paru, ki je dodal, da Sean in Penn želita tudi posvojiti otroka.

Zvezdnica filma Sneguljčica in lovec, ki ima že enega posvojenca, dveletnega Jacksona, je že večkrat priznala, da si želi veliko družino. Zdaj ko je našla še ljubezen svojega življenja, pa je napočil trenutek za posvojitev drugega otroka. Sean je, kot je videti po fotografijah, izjemno skrben do Charlizinega sinčka, očetovska vloga pa mu ni tuja, saj ima iz prejšnjega zakona z igralko Robin Wright dva otroka - 23-letnega sina Hopperja Jacka in 20-letno hčerko Dylan Frances.

Charlize je Seana spremenila
Igralca sta v zvezi približno osem mesecev, poznata pa se že več kot 18 let. Južnoafričanka naj bi tako dojela, da je 15 let starejši Američan končno dozorel, da je veliko pametnejši in potrpežljivejši, kot je bil včasih, pravi neimenovani vir: "Sean je oživel s Charlize."

Družinski dom naj bi si uredili v Seanovi hiši v Malibuju, kjer naj bi igralec že začel opremljati sobo za prihod novega družinskega člana.

Trenutno je par, ki so ga prvič opazili decembra lani na počitnicah na Havajih, tam pa sta skupaj dočakala tudi prihod novega leta, v Južnoafriški republiki, kjer snemata film The Last Face. On je sedel na režiserski stolček, ona pa v filmu nastopa v vodilni vlogi.

Sean bi se v tretje sprehodil do poročnega oltarja - njegova prva žena je bila Madonna, druga pa Robin Wright -, Charlize pa bi usodni da izrekla šele prvič. "Z upanjem gledata na skupno prihodnost," je dejal Seanov prijatelj.