Pevka je skočila v zakon daleč stran od oči javnosti. Foto: EPA
Pevka je skočila v zakon daleč stran od oči javnosti. Foto: EPA

Pevka in nekdanja sodnica v priljubljenem šovu X-Factor je potrdila, da je pred tednom dni dahnila usodni "da". "Po navadi ne govorim o svojem zasebnem življenju, toda da bi ustavila ugibanja, bi rada delila z vami srečno novico ... Z Jean-Bernardom sva se poročila 7. julija 2014. Zelo sva srečna, da bova skupaj nadaljevala življenjsko pot," je zapisala v izjavi za javnost.

Poleg tega je 31-letnica objavila še fotografijo svojega poročnega prstana. Po poročanju britanskih medijev se je par poročil na plaži otoka Mustique pred štirmi gosti, med katerimi je bila pevkina mama Joan Callaghan.

To je drugi zakon za pevko, ki se je javnosti predstavila kot del nekoč priljubljene britanske dekliške skupine Girls Aloud. Leta 2010 se je namreč zaradi nezvestobe ločila od nogometnega zvezdnika Ashleyja. Poroka s 33-letnim francoskim lastnikom restavracije pa je sledila po treh mesecih sestajanja in nekaj tednov po intervjuju, v katerem je izjavila, da se ji zdi, kot da je lani doživela živčni zlom.