Pričakujeta drugega otroka. Foto: Reuters
Pričakujeta drugega otroka. Foto: Reuters

"Drug drugega resnično podpirata, on in Sibi sta navdušena," je dejal neimenovani vir za ameriški Us Weekly in dodal, da Sandra dela svojemu možu družbo, medtem ko promovira film Ameriške prevare (American Hustle).

40-letni Bale, ki je bil za nastop v omenjenem filmu nominiran tudi za oskarja za glavno moško vlogo, se je na podelitvi žlahtnih kipcev pojavil v ženini družbi, takrat pa je Američanka srbskih korenin (njeno pravo ime je Srbislava Blazic, rodila pa se je leta 1970 v Chicagu) prvič pokazala tudi nosečniški trebuh.

"Vse se vrti okoli mojih dam, moje žene in moje hčerke. Njuni fotografiji nosim ves čas s sabo," je leta 2009 spregovoril o svoji družini, ki mu pomeni največ na svetu.

Igralec se je z nekdanjo manekenko in mojstrico ličenja ter nekdanjo asistentke Winone Ryder - prav igralka je "zakrivila" njuno usodno srečanje - poročil januarja 2000 v Las Vegasu. Zaradi ekspresno hitre poroke se je Christian skregal tudi s svojo družino, saj jim nevesta ni bila najbolj všeč. Christian pa je ves čas trdno stal za svojo izbiro: "Za moj uspeh je zaslužna Sibi, vse dolgujem njej. Tako dobra, močna ženska je."

Zakonca imata hčerko Emmeline, ki bo ta mesec dopolnila devet let.