Iz sveta znanih
(1)
Courtney Cox in David Arquette
Courtney Cox in David Arquette sta bila poročena 13 let. Foto: EPA

Dodaj v

Courtney Cox in David Arquette dokončno obupala nad zakonom

Njuna zveza je boljša, odkar ne živita več skupaj
13. junij 2012 ob 14:07
Los Angeles - MMC RTV SLO

Zakona Courteney Cox in Davida Arquetta je čisto zares konec. Po 13 letih in številnih preizkušnjah je Arquette vložil prošnjo za razvezo.

Igralka in producent sta se spoznala med snemanjem filma Krik leta 1996, tri leta pozneje pa sta se poročila. Skupaj imata tudi hčer Coco (7), za skrbništvo nad njo pa je zaprosila Coxova.

Par se je sicer razšel že oktobra 2010, a sta takrat zatrdila, da sta še vedno prijatelja in da bosta še poskušala rešiti zvezo. Takrat sta v izjavi za javnost zapisala: "Še vedno ostajava prijatelja in odgovorna starša najini hčerki. Še vedno se imava rada." Iz dokumentov, ki jih je Arquette pred dnevi vložil na sodišče, je sicer razvidno, da sta se dokončno razšla 31. decembra lani, kot razlog za razvezo pa je producent navedel "nepremostljive razlike".

Coxova in Arquette zadnje čase sicer tudi tesno poslovno sodelujeta - on producira nanizanko, v kateri ona igra glavno vlogo, Cougar Town, skupaj pa sta snemala 4. del Krika. Igralka je svojega (nekdanjega) moža iz prvih vrst spodbujala tudi, ko je Arquette sodeloval v resničnostnem šovu Zvezde plešejo.

V nedavnem intervjuju je Coxova dejala, da je njuna trenutna zveza "boljša, ko če bi dejansko živela skupaj".

T. K. B.
Prijavi napako
Komentarji
Prepečenec
# 13.06.2012 ob 15:02
Mogoče bi pa lahko bila prijatelja.
Kazalo