50-letna pevka se bo pojavila v zadnji sezoni Sinov anarhije. Foto: EPA
50-letna pevka se bo pojavila v zadnji sezoni Sinov anarhije. Foto: EPA
Courtney Love
Courtney Love se s Hole morda vrača na odre že prihodnje leto. Foto: EPA

Še več, sprehod po poti spominov označuje za vse prej kot najboljšo izkušnjo v življenju, je dejala v nedavnem intervjuju za Paper Magazine. "Katastrofa," je z eno besedo opisala proces pisanja knjige in nadaljevala: "Prava mora. Nikoli nisem hotela napisati knjige o svojem življenju, ampak preprosto se je zgodilo."

Pri pisanju knjige ji je na pomoč priskočil pisatelj, toda sama sodelovanja ne ocenjuje za uspešnega. Zato bo za podrobnosti iz pestre zgodovine glasbenice treba še nekaj časa počakati. "Ena izmed smernic je bila, da se knjiga konča v letu 2006. Od takrat živim diskretno in želim, da se tako tudi nadaljuje," je še pojasnila.

Toda 50-letnica s knjigo ne naznanja nobenega umika. Vedno glasnejše so govorice, da bi se lahko ponovno združila celotna postava skupine Hole, v kateri je pečat s svojim glasom pustila Courtney. "Vse zamere in težave so stvar preteklosti," pravi Courtney. Skupaj z Ericom Erlandsonom, Melisso Auf der Maur in Patty Schemel so v zadnjem času preživeli kar nekaj časa v prostoru za vaje. Na turnejo pa naj bi se vrnili leta 2015.