Novo stanovanje Cristiana Ronalda. Foto: spletna stran warburgrealty
Novo stanovanje Cristiana Ronalda. Foto: spletna stran warburgrealty
Cristiano Ronaldo
Za nov dom je odštel 18,5 milijona dolarjev. Foto: EPA

Stanovanje s površino 233 kvadratnih metrov, ima tri spalnice in tri kopalnice, poleg tega pa ima izvrstno lokacijo - ne le da leži ob Peti aveniji, nudi tudi prekrasen pogled na bližnji Centralni park. Nepremičninska agencija Warburg Realty, ki je bila zadolžena za prodajo stanovanja, je navedla, da je stanovanje uredil slavni oblikovalec Juan Pablo Molyneux. Pri opisu niso pozabili navesti, da gre za eno najprestižnejših stanovanj na svetu.

Trumpov stolp je bil dokončan leta 1983 in ima 58 nadstropij. Najbolj znan v stolpu je atrij, ki je okrašen z rožnatim marmorjem in ogledali, v njem pa so prestižne trgovine in kavarne. Trump pa je želel še nekaj več in narediti je dal znameniti slap, v katerem se voda spušča po marmorju in ustvarja čarobno vzdušje.

To je prva Ronaldova nepremičnina, ki jo je kupil v ZDA. Ameriški mediji ugibajo, da je Ronaldo kupil stanovanje, ker se želi po izteku pogodbe z Real Madridom preseliti v ZDA in tam nadaljevati nogometno kariero.

Dom gospoda Greya?
O luksuznosti stanovanja govori podatek, da naj bi avtorica uspešnice 50 odtenkov sive E. L. James domovanje svojega bogataškega junaka Christiana Greya oblikovala prav na podlagi Ronaldove nepremičnine, piše New York Post. Stanovanje je Ronaldu prodal italijanski nepremičninski mogotec Alessandro Proto in nekdanji poslovni partner predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Proto se je večkrat pohvalil, da je Jamesova, ki jo je spoznal, medtem ko je potovala po Italiji, navdih za nastanek Christiana Greya našla prav v njem.