Stephen Collins se sooča s hudimi obtožbami. Foto: EPA
Stephen Collins se sooča s hudimi obtožbami. Foto: EPA
Catherine Hicks in Stephen Collins imata v seriji Sedma nebesa kar sedem otrok. Foto: ImDb

Oboževalci igralca, odkar je ameriški TMZ objavil novico, da ima v lasti avdioposnetek, v katerem Collins priznava nadlegovanje, vidijo v povsem drugačni luči.

Na posnetku danes 67-letni Collins nekdanji ženi, igralki Faye Grant, in terapevtu - obiskala sta ga v želji, da bi rešila svoj zakon - razlaga o zločinu.

Najprej omeni dekle, ki jo je začel nadlegovati, ko je ta bila stara 11 let, nadaljeval pa je vse do njenega 13. leta. To dekle naj bi bila sorodnica njegove prve žene Marjorie Weinman. Poleg tega naj bi nadlegoval še druge najstnice, med drugim sosedo in neko 12-letnico iz New Yorka.

TMZ je zapisal, da Collins ni vedel, da so ga snemali, pri priznanju krivde pa ga je posnela prav Grantova - igralca sta namreč sredi ločitvenega procesa, igralka je leta 2012 po 27 letih zakona vložila ločitvene papirje, ob tem pa je dejala, da je "uničena".

Daily News je potrdil, da newyorška policija že izvaja preiskavo o morebitnem kaznivem dejanju, na zaslišanje so že poklicali Grantovo. Igralec, ki naj bi zaradi škandala že dobil odpoved pri drugem delu filma Ted - film bodo premierno predstavili junija 2015 -, za zdaj zadeve še ni komentiral.

Igralec je med letoma 1996 in 2007 nastopal v priljubljeni družinski seriji Sedma nebesa (7th Heaven), poslovila pa se je kot najdlje predvajana družinska televizijska drama. V seriji poleg Stephena Collinsa več kot desetletje nastopajo Catherine Hicks, Jessica Biel, Mackenzie Rosman, Beverley Mitchell, Barry Watson in štirinožni prijatelj Happy.