Michelle je Caro očitno zamenjala za Zaca. Foto: EPA
Michelle je Caro očitno zamenjala za Zaca. Foto: EPA

Igralca trenutno gostujeta pri italijanskem podjetniku Gianluci Vacchiju, svoje počitniške dogodivščine pa Michelle, ki so jo doslej ljubezensko povezovali z britansko supermanekenko Caro Delevingne, redno objavlja na družbenem omrežju Instagram.

Efron je vse od leta 2010, ko sta se razšla z Vanesso Hudgens, soigralko iz najstniške franšize Srednješolski muzikal, veljal za enega najbolj zaželenih hollywoodskih samcev, Michelle pa je lani v intervjuju za Entertainment Weekly povedala, da so ji všeč tako moški kot ženske: "Preveč pof***no radovedna sem, da ne bi poskusila vsega, kar lahko."

Drugi novi "vroči par" iz tovarne sanj pa po pisanju ameriških tabloidov tvorita Joe Manganiello in Sofia Vergara, ki se je maja razšla z zaročencem Nickom Loebom. Igralca (on je najbolj znan po vlogi v Pravi krvi, ona igra v Sodobni družini) sta se spoznala na večerji dopisnikov iz Bele hiše, Joeju so se z ljubezenskim razmerjem s Sofio uresničile sanje, piše People, saj jo je že dolgo od daleč občudoval, a je bila zasedena. Pred kratkim je za omenjeno revijo opeval njene obline, obraz in celostno podobo, ki naj bi jo odlikovala izjemna naravna lepota.