Zvezdnik Miami Heat je še tretjič postal oče. Foto: EPA
Zvezdnik Miami Heat je še tretjič postal oče. Foto: EPA
Gabrielle Union in Dwyane Wade
Par se je poročil še pred božičem. Foto: EPA

41-letna igralka in deset let mlajši športnik sta pred dnevi razkrila veselo novico, da sta se zaročila, toda še preden ji je Wade nadel diamantni zaročni prstan, je par preživljal krizo, zaradi katere sta bila nekaj časa razdvojena. Košarkar se je po poročanju Entertainment Tonight zatekel v objem druge ženske, ki je z njim zanosila.

Unionova je za obstoj otroka vedela, še preden je sprejela njegov zaročni prstan, je dejal vir za Entertainment Tonight. Neki drug vir je za E! News dejal, da je bila igralka zelo jezna na košarkarja in da se je zato oddaljila od njega v trenutku, ko je zvedela za novico. Ampak par je zgladil nesoglasja in obrnil nov list v svojem poglavju. Wade je žensko, s katero je prevaral svojo zaročenko, sicer že nekaj let poznal in je svojega sina že obiskal.

Wade ima s svojo nekdanjo ženo Siovaughn Funches že dva otroka, Zaire in Ziona. Par se je ločil leta 2010 in košarkar je dobil polno skrbništvo nad sinovoma. Leto pred koncem ločitve pa se je začelo njegovo ljubezensko razmerje z Unionovo.