Elle Macpherson verjetno ne bo dolgo samska. Foto: Reuters
Elle Macpherson verjetno ne bo dolgo samska. Foto: Reuters

53-letna lepotica, ki se je je v modnem svetu zaradi čudovite postave prijel vzdevek Telo (The Body), se je z bogatašem poročila julija leta 2013, štiri mesece prej sta se zaročila. Na poroko v razkošnem hotelu Laucala Resort na Fidžiju sta povabila le 15 svatov. Par sta sicer postala leta 2010, a sta se marca leta 2012 razšla, ljubezensko razmerje pa obnovila nekaj mesecev pozneje, ko se je Soffer huje poškodoval v helikopterski nesreči na Bahamih.

Razloga za ločitev nista navedla.

Manekenka, ki se je v zadnjih letih uveljavila tudi kot strokovnjakinja za velnes, vodila pa je tudi resničnostno modno oddajo The Britain & Ireland’s Next Top Model, je bila pred tem poročena s fotografom Gillesom Bensimonom, iz zveze z Arpadom Bussonom pa ima tudi dva sinova. Macphersonova naj bi se že pri 19 letih zapletla v ljubezensko afero z glasbenikom Billyjem Joelom, preden se je ta nato poročil še z eno slavno manekenko - Christie Brinkley, piše revija People.

Sofferja so v preteklosti povezovali tudi z igralko Gwyneth Paltrow. "Ima veliko moč nad ženskami, zelo dober zapeljivec je," je leta 2014 dejala neka njegova prijateljica.