Catherine med pogovorom s Harryjem Stylesom. Foto: Reuters
Catherine med pogovorom s Harryjem Stylesom. Foto: Reuters

Catherine je minila nosečniška slabost, saj s svojim možem Williamom zadnje dni pridno izpolnjuje obveznosti. Včeraj sta se tako udeležila tradicionalne prireditve, kjer pred kraljevo družino nastopijo največja glasbena imena. Tokrat so oder zasedli legendarna pevka Bette Midler, britanski pevec Ed Sheeran, pa tudi pevka Ellie Goulding, ki je pela na poroki Williama in Kate pred tremi leti.

Največ pozornosti je bilo namenjeno prav Willu in Kate, še posebej so bili fotografski objektivi usmerjeni v nosečo vojvodinjo, ki pa se ji nosečniški trebušček še ne pozna prav veliko. Za to priložnost je vojvodinja izbrala čipkasto kreacijo oblikovalke Diane von Furstenberg, William pa je izbral klasično obleko.

Zakonca z britanskega dvora sta se srečala tudi s člani fantovske skupine One Direction, ki so prav tako nastopili na dogodku. Srečanja z britanskima predstavnikoma modre krvi se bodo fantje iz skupine Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson in Liam Payne spominjali še dolgo. "Še nikoli nisem bil tako živčen v življenju," je povedal Liam, Harry pa je dodal, da je Kate čestital za nosečnost, na kratko pa so pokramljali tudi o načrtih glede prihodnosti in o prihajajoči koncertni turneji.