Duhamel je leta 2012 v intervjuju z Oprah Winfrey povedal, da je zakon s Fergie nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo  v življenju, Fergie pa je Duhamela opisovala kot svojo sorodno dušo. Foto: Reuters
Duhamel je leta 2012 v intervjuju z Oprah Winfrey povedal, da je zakon s Fergie nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo v življenju, Fergie pa je Duhamela opisovala kot svojo sorodno dušo. Foto: Reuters

"Z ljubeznijo in spoštovanjem sva se v začetku leta odločila, da se razideva. Da bi se najina družina, kar se da dobro privadila na nove razmere, sva se odločila, da javnosti o ločitvi ne obvestiva takoj. Vedno bova podpirala drug drugega in najino družino," sta v skupni izjavi povedala Fergie in Duhamel.

44-letni igralec, ki je najbolj znan po svoji vlogi v filmu Transformerji, in dve leti mlajša pevka sta se poročila leta 2009, pred štirimi leti pa sta postala starša malemu Axlu.

Čeprav sta zakonca na družbenih omrežjih še v začetku leta objavljala fotografije, ki niso dale slutiti, da v zakonu škriplje, vedo viri blizu para povedati, da se je ločitev pripravljala že dolgo, saj sta si Fergie in Dunhamel preprosto preveč različna. "Prihajata iz popolnoma različnih okolij, zato ne preseneča, da si v življenju želita različnih stvari. Na koncu sta ubrala vsak svojo pot, pogosto pa sta bila ločena tudi zaradi dela," je vir razkril reviji People. Nekdanja pevka skupine Black Eyed Peas naj bi na prvo mesto postavila kariero, Duhamel pa si je želel še več otrok, kar je med zakoncema povzročilo še več trenj, je še dodal vir.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Jan 10, 2017 at 4:04pm PST