Antonio Banderas in Nicole Kimpel zaljubljena na rdeči preprogi v Cannesu. Foto: Reuters
Antonio Banderas in Nicole Kimpel zaljubljena na rdeči preprogi v Cannesu. Foto: Reuters
Josh Brolin in Kathryn Boyd
Josh Brolin se je zaročil z asistentko Kathryn Boyd. Foto: Reuters

Oba sta prav na filmskem festivalu v mondenem obalnem mestu v Franciji predstavila svoji boljši polovici, in to na projekciji filma Sicario, v katerem nastopa prav Josh Brolin in ki se poteguje za zlato palmo.

Ampak začnimo pri dami v rdečem španskega igralca. 54-letni Antonio Banderas se je z 20 let mlajšo nizozemsko finančno svetovalko Nicole Kimpel, ki je v Cannesu pritegnila poglede v zapeljivi obleki rdeče barve, prvič pojavil na rdeči preprogi. Par se je veselo nastavljal fotografskim objektivom in pošiljal poljube oboževalcem.

Paparaci so par prvič skupaj ujeli avgusta lani na zabavi v Saint Tropezu, zaljubljenca pa se redno udeležujeta tudi košarkarskih tekem Los Angeles Lakersov.

Zvezdnik filmov Legenda o Zorru, Plačanci, Desperado, Kika, Zveži me!, Kralji mamba in drugih, ki je februarja na najprestižnejših filmskih nagradah v Španiji prejel častnega "oskarja", nagrado goyo, je v enem izmed intervjujev povedal, da z Nicole ne prehitevata dogodkov: "Sva v procesu spoznavanja. Ona je sramežljiva in nima nič opraviti z mojim delom, kar ni slaba stvar."

Dodal je, da se s svojo nekdanjo ženo Melanie Griffith odlično razumeta in da se slišita vsakodnevno, tudi zaradi njune hčerke Stelle. Priljubljeni hollywoodski par je v zakonu zdržal 18 let, junija lani pa sta svetu sporočila, da se sporazumno razhajata: "Premišljeno in sporazumno sva se odločila, da končava skoraj 20 let trajajočo zakonsko zvezo na ljubeč in prijazen način, spoštujoč drug drugega, naše družine, prijatelje in lep čas, ki sva ga skupaj preživela."

Josh na poti v tretji zakon
In medtem ko Antonio in Nicole za zdaj še ne razmišljata o poroki, pa sta korak bližje k poročnemu oltarju igralec Josh Brolin in njegova asistentka Kathryn Boyd.

Igralčev predstavnik je namreč za ameriški Us Weekly razkril, da sta se zaročila prejšnji mesec, diamantni zaročni prstan pa je bodoča gospa Brolin premierno pokazala v Cannesu.

Par je zaroko skupaj s prijatelji proslavil v Cabo San Lucasu v Mehiki. Josh in Kathryn sta se romantično zapletla marca 2013, le en mesec po tem, ko je igralčev predstavnik sporočil, da se Josh po osmih letih ločuje od igralke Diane Lane. To bo tretji zakon za 47-letnega igralca.