Kaley Cuoco-Sweeting je bila med najbolj obleganimi zvezdami večera. Foto: Reuters
Kaley Cuoco-Sweeting je bila med najbolj obleganimi zvezdami večera. Foto: Reuters
Ellen DeGeneres in Portia Di Rossi
Kako sta si različni - Ellen DeGeneres in Portia Di Rossi ... Foto: Reuters

"To je popolno, saj imam rad ljudi, hkrati pa sem nor na filme. No, najljubši pa so mi tisti ljudje, ki radi gledajo moje filme," se je zvezdnik pošalil ob prejemu nagrade.

Med zmagovalce se je vpisala tudi igralska zasedba serije Veliki pokovci, ki jo je glas ljudstva izbral tako za najljubšo televizijsko humoristično serijo kot za najljubšo TV-serijo na splošno, zvezdnica Kaley Cuoco-Sweeting pa se lahko pohvali z nagrado za najljubšo igralko v komični vlogi.

Podelitev sta povezovali igralki Allison Janney in Anna Faris, ki se je pošalila: "Ah, koga vlečemo za nos? Neil Patrick Harris ni bil na voljo, Ellen DeGeneres pa je bila ta večer že zasedena, zato so se spomnili na naju." A Ellen je v družbi svoje žene Portie Di Rossi prišla na podelitev in tudi podelila eno izmed nagrad.

Med zmagovalce večera so se vpisali tudi Hunter Hayes kot najljubši kantripevec, Matt Bomer kot najljubši igralec s kabelske televizije, Chloe Grace Moretz kot najljubša igralka v dramski seriji ter Chris Evans kot najljubši igralec v akcijskih filmih, ki je s kipcem v roki izjavil: "Rekel bi, da je 30 ali 40 odstotkov glasov zame prispevala mama, preostalih 60 odstotkov glasov pa mi resnično veliko pomeni."

Ben Affleck dobrodelnik leta
Melisso McCarthy
in Adama Sandlerja je ljudstvo izbralo za najljubšo igralko oziroma igralca v komedijah, Ben Affleck pa je bil za svoja prizadevanja za izboljšanje gospodarskih in družbenih razmer v Kongu izbran za dobrodelnika leta.

Med glasbeniki sta slavili pevka Iggy Azalea in skupina Lady Antebellum, zvezdnica serije Talenti v belem Ellen Pompeo pa je, tako kot Downey, domov odšla kar z dvema nagradama - za najbolj priljubljeno igralko v dramskih serijah in na kabelski televiziji. "Očitno naša serija nikoli ne bo zastarala, ampak z leti postaja vse boljša. Trenutno snemamo enajsto sezono in vaša strast nam daje navdih za naprej," je izjavila.

Utrinke s prireditve si oglejte v galeriji.