John Goodman na premieri v New Yorku 8. marca. Foto: AP
John Goodman na premieri v New Yorku 8. marca. Foto: AP
false
John Goodman leta 2014 (levo) in oktobra 2015 (desno). Foto: Reuters

Igralec se ob gostovanju v šovu Today Show ni mogel izogniti vprašanjem glede drastične izgube kilogramov. 63-letni igralec se je v pogovoru z voditeljico Savannah Guthrie pošalil, da bo že čez pol leta spet stari debelušni John. "Tako je po navadi," je povedal igralec, ki se že vse svoje življenje bojuje z odvečnimi kilogrami. V preteklosti je opustil alkohol, najel je trenerja Serene Williams, tako je leta 2011 v oddaji Davida Lettermana razkril, da mu je z novim režimom uspelo izgubiti 45 kilogramov.

Ravno toliko naj bi izgubil tudi v zadnjih mesecih. Na vprašanje Guthriejeve, ali je res izgubil 45 kilogramov, je igralec odgovoril, da ni čisto prepričan. "Ne vem, koliko kilogramov sem izgubil, nisem se tehtal. Vem pa, da mi obleke lepo pristajajo, lahko grem v trgovine in si kupim veliko stvari."

Svojo shujšano podobo je John prvič predstavil oktobra lani na premieri filma Trumbo, nazadnje pa se je v javnosti pojavil 8. marca, udeležil se je premiere filma 10 Cloverfield Lane in spet je navdušil s svojim še bolj shujšanim videzom.