Berenice Marlohe je najnovejše Bondovo dekle. Foto: Facebook
Berenice Marlohe je najnovejše Bondovo dekle. Foto: Facebook
Berenice Marlohe
Eksotična, skrivnostna, malce nevarna in zelo vroča ... Foto: Facebook

Eksotična, skrivnostna, malce nevarna in zelo vroča ... Tako so temnolasko, ki ima francoske in kamboške prednike, na kratko opisali pri reviji FHM, za katero je igralka pozirala le v spodnjem perilu.

Zapeljivo Bondovo dekle je za omenjeno revijo izjavilo, da je bila vloga Severine njena življenjska želja: "Ona je skrivnostna, dobra, hudobna in avanturistična," je dejala Francozinja, ki se že ozira proti novim izzivom.

Lepotica v vlogi Jokerja?
Eden izmed teh je tudi, da bi nastopila v filmu o Batmanu, v katerem pa ne bi rada igrala zapeljivega dekleta: "Rada bi bila Joker v naslednjem delu Batmana. Vloge, ki so meni najbolj všeč, povečini podeljujejo moškim. Tudi Gary Oldman v filmu The Firm mi je všeč. Takšne vloge imam rada, malo 'nore'."

Še vedno samska Berenice je razkrila tudi, da pri moških ne opazi samo videza: "Karizmatičnost in smisel za humor je 'tisto nekaj', kar me pritegne pri moškem."

Film z naslovom Skyfall si že lahko ogledate v slovenskih kinematografih, v njem pa osrednjo vlogo agenta 007 spet igra "blond Bond" Daniel Craig. Recenzijo filma si lahko preberete tukaj.