Georgea in Charlotte so milni mehurčki povsem prevzeli. Foto: EPA
Georgea in Charlotte so milni mehurčki povsem prevzeli. Foto: EPA

Britanski kraljevi par je z naraščajem na turneji po Kanadi, ki sta jo kot par prvič obiskala leta 2011, ko sta bila z Williamom še mladoporočenca brez otrok.

Tokrat pa ju na kanadski turi spremljata triletni princ George in 16-mesečna princesa Charlotte ter varuška Maria Borrallo, ki skrbi za podmladek med napetim družabnim urnikom njunih staršev.

Toda v četrtek popoldne je Maria ostala v senci, William in Kate pa sta se pomešala med preostale starše, šlo je predvsem za vojaške družine iz Victorie v Britanski Kolumbiji, ki so na vrtno zabavo prav tako pripeljali svoje otroke.

Pisano popoldne
George in Charlotte sta se tako kot preostali malčki navduševala nad pisanimi baloni, pihanjem milnih mehurčkov, božanjem zajčkov in kužkov, jahanjem ponijev, njuna starša pa sta navdušila druge, saj sta se prav tako posvetila igri. "Bila sta prav taka, kot mi preostali, prav nič vzvišena ali zdolgočasena, z veseljem sta se posvetila svojima otrokoma," je medijem opisala ena izmed mamic.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov z otroške zabave, na kateri je mala Charlotte tudi prvič spregovorila v javnosti. Ko se je pognala proti balonom, je navdušeno zaklicala "pop, pop!", slišali pa so jo tudi, kako je Williama popačeno poklicala očka.