Blake, ki je bila rojena v igralski družini v Los Angelesu, je septembra končala triletno zvezo s soigralcem v Opravljivki Pennom Badgleyjem. Foto: EPA
Blake, ki je bila rojena v igralski družini v Los Angelesu, je septembra končala triletno zvezo s soigralcem v Opravljivki Pennom Badgleyjem. Foto: EPA

Priljubljena spletna stran za moške Ask Men tradicionalno prosi svoje bralce, naj izberejo najbolj poželjivo zvezdnico leta. Pet milijonov bralcev je letos odločilo, da si prvo mesto na lestvici 99 najbolj zaželenih zasluži 23-letna igralka iz serije Opravljivka Blake Lively. Plavolaska je v primerjavi z lani skočila za kar 84 mest.

"Srebro" pripada temnolaski z ukrajinskimi koreninami Mili Kunis, zvezdnici serije Oh, ta sedemdeseta in filmske uspešnice Črni labod, na tretje mesto pa se je uvrstila sicer že 38-letna, a še vedno sijoča in zapeljiva Kolumbijka Sofia Vergara.

Temnolaske : plavolaske 1 : 0
Po natančem pregledu tokratnih lepotic smo ugotovili, da so najbolj zaželene temnolaske, saj jih je na lestvici kar 70. 27 je plavolask, na seznamu pa sta le dve z rdečo barvo las. Zanimiv pa je tudi še en podatek - izmed 99 žensk se jih le 19 lahko pohvali s končano fakulteto. Povprečna starost lepotic je 28 let; najmlajša na lestvici je z 19 leti Pixie Lott (na 70. mestu), najstarejša pa Halle Berry, ki pri 44 letih dokazuje, da njena lepota ni minljiva.

Portal je lestvico najbolj zaželenih zvezdnic objavil deseto leto zapored, le tri ženske pa se lahko pohvalijo, da so bile nanjo uvrščene prav vsako leto. To so Gisele Bundchen, Angelina Jolie in Beyonce Knowles, ki pa tokrat niso niti v dvajseterici.

Nove prihajajo ...
Zanimivo, prvič se je v "šopek najžlahtnejših" uvrstila tudi skorajšnja mladoporočenka Kate Middleton. Med letošnjimi novinkami so tudi Sofia Vergara, Jessica Pare, Rosie Huntington-Whitely, Cameron Diaz, Maria Bartiromo in Lea Michelle.

Med tiste, ki so jih letos v primerjavi z lani spregledali, pa sodijo Jessica Simpson, Heidi Klum, Whitney Port in Carrie Underwood.