Milan je bolj podoben Shakiri. Foto: Facebook Shakira
Milan je bolj podoben Shakiri. Foto: Facebook Shakira
Milan
Le smej se, sinček moj .... Foto: Facebook Shakira

Milanu, ki je pred kratkim je dopolnil pol leta, na fotografiji dela družbo njegov očka, španski nogometni superzvezdnik Gerard Pique.

Fotografija je na socialnem omrežju naletela na velik odziv, "všečkalo" jo je več kot 1.200.000 ljudi. Tudi komentarji navdušenja padajo kot za šalo, večina uporabnikov pa se strinja, da je mali Milan bolj podoben svoji slavni mamici. Pevka je objavila tudi fotografijo smejajočega se Milana, ki je všeč več kot 800.000 Shakirinim oboževalcem.

36-letna Shakira in deset let mlajši Gerard s svojimi oboževalci redno delita fotografije svojega prvorojenca - pred otrokovim rojstvom sta v okviru dobrodelne akcije objavila razgaljeno fotografijo Shakire v visoki nosečnosti in Gerarda, ki ljubeče objema trebuh svoje najdražje. Nogometaš je na začetku decembra s svojimi oboževalci prek družbenega omrežja Twitter delil tudi sliko ultrazvoka, svet pa je hitro po rojstvu obkrožila tudi fotografija malega Milana v naročju svojega očeta.

Dragi, ljubljeni, živahen ...
Milan se jima je rodil 22. januarja letos, ob rojstvu pa je tehtal 2.891 gramov. "Ime Milan pomeni dragi, ljubljeni in milostljiv v slovanskih jezikih, v latinščini živahen in delaven, v sanskrtu pa združevanje," sta ponosna mati in oče pojasnila izbiro imena.