Justine Theroux in Jennifer Aniston - Hollywood čaka na njuno poroko. Foto: EPA/Reuters
Justine Theroux in Jennifer Aniston - Hollywood čaka na njuno poroko. Foto: EPA/Reuters
Clint Eastwood in Christina Sandera
Clint Eastwood z novim dekletom. Foto: EPA/Reuters
Danny in Anjelica Huston
Danny in Anjelica Huston - bratsko-sestrska ljubezen. Foto: EPA/Reuters

Na včerajšnji podelitvi je svoje novo dekle prvič javnosti predstavil legendarni igralec in režiser Clint Eastwood, ki je na podelitvi s svojim filmom Ostrostrelec odnesel domov le en kipec - za najboljšo montažo zvoka.

Kot pišejo ameriški mediji, je 84-letni Clint s hosteso Christino Sandero v zvezi slabo leto, spoznala pa sta se kmalu po igralčevem razhodu od Dine Eastwood, s katero je bil v zakonu 17 let. Pred kratkim se je končal ločitveni proces, tako da je Clint ocenil, da je najbolj bleščeča noč v Hollywoodu pravi trenutek, da predstavi svoje novo dekle.

Še ena hollywoodska legenda 84-letni Robert Duvall je skupaj s svojo 41 let mlajšo ženo Luciano, argentinsko igralko in režiserko, prav tako pritegnil veliko pozornosti, a to ne preseneča, saj je igralec eden izmed oskarjevskih nominirancev - bil je nominiran za najboljšega igralca v stranski vlogi za nastop v filmu Sodnik. Luciana pa je s svojo toaleto navdušila modne kritike.

V središču pozornosti je zadnje čase tudi režiserka filma Petdeset odtenkov sive 47-letna Sam Taylor-Johnson, ki je na Oskarje z roko v roki prišla s svojim 23 let mlajšim možem igralcem Aaronom Taylorom-Johnsonom.

Po rdeči preprogi so se s svojimi nosečimi ženami sprehodili igralci Alec Baldwin, Sacha Baron Cohen, Noah Wyle, po porodniškem dopustu sta se na rdečo preprogo vrnili Scarlett Johansson in Zoe Saldana, Eltona Johna je na zabavi v čast oskarjev, kjer je skupaj z zvezdniki zbiral denar za fundacijo za aids, spremljal njegov mož David Furnish, zaljubljene poglede sta si delila tudi voditelj oskarjev Neil Patrick Harris in njegov mož David Burtka, predstavniki dolgih zakonov v Hollywoodu so Meryl Streep in Don Gummer, pa Ron Howard z ženo Sheryl ...

Kdo so boljše polovice hollywoodskih zvezdnikov, kdo ni bil sramežljiv pred fotografskimi objektivi ... Poglejte si v spodnji fotogaleriji.